Nyheder
2024-06-10

Ny certificering sikrer din data

Revikurser har opnået ISO 27001-certificering, en internationalt anerkendt standard for informationssikkerhedsstyring. Det er din sikkerhed for korrekt datahåndtering.

Revikurser er blevet ISO 27001 certificeret. Det er din garanti for datasikkerhed!

ISO 27001 er en internationalt anerkendt standard for informationssikkerhedsstyring. Certificeringen dokumenterer, at vi har implementeret et robust sikkerhedssystem, der beskytter både interne og klientspecifikke oplysninger. Denne standard stiller krav til, at vi løbende identificerer, evaluerer og behandler sikkerhedsrisici forbundet med de data, vi håndterer.

Hvad betyder det for dig?

ISO 27001 certificeringen sikrer, at alle sikkerhedsforanstaltninger er opdaterede og i stand til at beskytte fortrolige data som du tillader os at have i hænde. For du kan selvfølgelig altid trække dit samtykke tilbage. Som revisor og økonomimedarbejder ved du, at alle processer, datahåndtering og kommunikation bør opfylde de strengeste sikkerhedsstandarder og at korrekt håndtering af følsomme sager og tal er et afgørende aspekt i revsionsarbejde. Og det ved vi også. Vi er klar over, at at ethvert samarbejde bygger på sikre dataudvekslinger og beskyttelse mod cybertrusler.

Certificeringen understreger også en proaktiv tilgang til compliance, specifikt i håndteringen af GDPR og andre relevante dataforordninger. Dette sikrer, at alle juridiske krav automatisk overholdes.

Derfor, som stolt indehaver af ISO 27001 certificeringen, tilbyder vi nu en ekstra sikkerhedsdimension i form af ISO 27001 certificeringen. Det betyder, at når du vælger os som e-læringspartner, vælger du en garanti for omhyggelighed og integritet i datahåndteringen.

Disse kunne også have din interesse?